Eksempel på ugemenu B

Her kan du se, hvordan en typisk uge kunne se ud, hvis I vælger vores menuforslag B.

Mandag

Frokostret: Oksekødsstrimler af flanksteak braiseret i løg, tomat og vin. Med peberfrugter, stegte champignon og gulerødder.

Tilbehør: Bagt kartoffelmos.

Forret: Rejecocktail med asparges, tomat, Thousand Island-dressing og dild, anrettet på sprød salat.

Smør-selv-brød: Ålerøget skinke med broccoli, æggestand og cherrytomater. Æg, tomat, agurk og mayonnaise.

Dagens salat: Iceberg, rucola og fint snittet kinakål + hjemmelavet purløg/yoghurt-dressing.

Salatbar: Blomkålsbuketter, duehjerte-tomater, Bonduelle-majs, agurk i skiver, ærter og feta.

Tirsdag

Frokostret: Høns i asparges med to tarteletter pr. person.

Kold ret: Fettuccine med hvidløgsstegte squash, salatløg, rød peber, stegt chorizo og yoghurtcreme med soltørret tomat og mandler.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet makrelsalat med blomkålsstykker og brøndkarse. Roastbeef med hjemmelavet remoulade, stegte løg og peberrod.

Dagens salat: Iceberg, mangold og babyspinat + hjemmelavet paprika/yoghurt-dressing.

Salatbar: Revet gulerod, peberfrugter, ananas, champignon i skiver, revet squash og rosiner/tranebær.

Onsdag

Frokostret: Klassisk lasagne med bechamelsauce, gratineret med ost.

Forret: Birkesbagte laksestykker med sauce verde og rucola.

Kold ret: Bondesalat fra Middelhavet med sorte bønner, æg, tomat, agurk, rødløg, oliven og fetaost. Toppet med mynte.

Smør-selv-brød: Hjemmelavet postej af kalv og svin med stegte svampe og rødbeder. Fransk hvidløgssalami med sky, syltede små tomater og rødløg.

Dagens salat: Romani, lolla rosa og babysalater + hjemmelavet Thousand Island-dressing.

Salatbar: Cherrytomater, agurk i skiver, peberfrugter, revet rødbede med balsamico, ærter og kryddercroutons.

Torsdag

Frokostret: Svinekoteletter i italiensk gorgonzola/svampesauce med krydderurter.

Tilbehør: Råstegte små kartofler, selleri, gulerod og persillerod med timian og olivenolie.

Tapas: Thaiinspireret omelet med chili, galangarod og kylling – hertil sweet chilisauce.

Smør-selv-brød: Hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat og tomat. Hjemmelavet torskerognssalat med kapers og dild samt agurk.

Dagens salat: Iceberg, fintsnittet kinakål og radicchio + hjemmelavet dild/yoghurt-dressing.

Salatbar: Revet gulerod, broccolibuketter, perlespelt med syltede rødløg og persille, agurk, cherrytomater og feta.

Fredag

Frokostret: Ovnbagt Cajun laks.

Tilbehør: Pastasalat med agurkecreme, revet gul squash, rød peberfrugt og purløg.

Tapas: Skiver af spansk oksesalami med kun 2 % fedt, bagte cherrytomater og tzatziki.

Smør-selv-brød: Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat, sky og rå løg. Hjemmelavet hønsesalat med asparges og cherrytomater.

Dagens salat: Iceberg, romaine og babysalater + hjemmelavet tomat/yoghurt-dressing.

Salatbar: Revet squash, blomkålsbuketter, bagte auberginer med spidskommen, peberfrugter, røde linser med persille og sprøde majssnacks.

Fredagssødt: Hjemmelavet makron/jordbærkage med chokoladestykker og vaniljecreme.

Hver dag serveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød.

Vi kan også tilbyde svinefri- eller vegetar ordning. Se menueksempel på Vegetarmenu her.

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ holder hvad de lover

Er enige eller meget enige i, at Frokost+ er meget imødekommende

Er tilfreds eller meget tilfreds med Frokost+ som leverandør

Er tilfreds eller meget tilfreds med madens anretning

Kontakt os for en skræddersyet frokostordning

Vi skræddersyer frokostordningen efter jeres behov.

Jan Gundahl

adm. direktør, Frokost+

+45 72 44 11 16

info@frokostplus.dk