GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT<br>

GØR FROKOSTEN TIL DAGENS HØJDEPUNKT

Eksempel på ugemenu B

Her kan du se hvordan en typisk uge kunne se ud, hvis du vælger vores menuforslag B.

 

MANDAG

Frokostret: Oksekødsstrimler af Flanksteak braiseret i løg, tomat og vin med peberfrugter, stegte champignon og gulerødder
Tilbehør: Bagt kartoffelmos
Forret: Rejecocktail med asparges, tomat, Thousand Island dressing og dild, anrettet på sprød salat
Smør-selv-brød: Ålerøget skinke med broccoli ægge stand og cherrytomater. Æg, tomat, agurk og mayonnaise
Dagens salat: Iceberg, ruccola salat og fint snittet kinakål + hjemmelavet Purløg/yoghurt dressing
Salatbar: Blomkålsbuketter, duehjerte tomater, Bonduelle majs, agurk i skiver, ærter og feta
 

TIRSDAG

Frokostret: Høns i asparges med 2 tarteletter pr. prs.
Kold ret: Fettuccine med hvidløg stegte squash, salatløg, rød peber, stegt Chorizo og yoghurtcreme med soltørret tomat og mandler
Smør-selv-brød: Hjemmelavet makrelsalat med blomkåls stykker og brøndkarse. Roastbeef med hjemmelavet remoulade, stegte løg og peberrod
Dagens salat: Iceberg, mangold og babyspinat + hjemmelavet Paprika/yoghurtdressing
Salatbar: Revet gulerod, peberfrugter, ananas, champignon i skiver, revet squash og rosiner/tranebær
 

ONSDAG

Frokostret: Klassisk lasagne med bechamelsauce, gratineret med ost
Forret: Birkes bagte laksestykker med sauce verde og ruccola salat
Kold ret: Bondesalat fra middelhavet med, sorte bønner æg, tomat, agurk, rødløg, oliven, fetaost og toppet med mynte
Smør-selv-brød: Hjemmelavet Postej af kalv og svin med stegte svampe og rødbeder. Fransk hvidløgs salami med sky, syltede små tomater og rødløg
Dagens salat: Romani, lolla rosa og baby salater + hjemmelavet Thousand Island dressing
Salatbar: Cherrytomater, agurk i skiver, peberfrugter, revet rødbede med balsamico, ærter og krydder croutons 
 

TORSDAG

Frokostret: Svinekoteletter i Italiensk gorgonzola/svampe sauce med krydderurter   
Tilbehør: Råstegte små kartofler, selleri, gulerod og persillerod med timian og olivenolie 
Tapas: Thai inspireret omelet med chili, galangarod og kylling hertil sweet chilisauce
Smør-selv-brød: Hamburgerryg med hjemmelavet italiensk salat og tomat. Hjemmelavet torskerognssalat med kapers og dild samt agurk
Dagens salat: Iceberg, fintsnittet kinakål og radiccio + hjemmelavet Dild/yoghurt dressing 
Salatbar: Revet gulerod, broccoli buketter, perlespelt med syltede rødløg og persille, agurk, cherrytomater og feta
 

FREDAG

Frokostret: Ovnbagt Cajun laks                 
Tilbehør: Pastasalat med agurkecreme, revet gul squash, rød peberfrugt og purløg
Tapas: Skiver af Spansk oksesalami med kun 2 % fedt, bagte cherrytomater og tzatziki
Smør-selv-brød: Rullepølse med hjemmelavet italiensk salat, sky og rå løg. Hjemmelavet hønsesalat asparges og cherrytomater
Dagens salat: Iceberg, romaine og baby salater + hjemmelavet Tomat/yoghurt dressing
Salatbar: Revet squash, blomkålsbuketter, bagte auberginer med spidskommen, peberfrugter, røde linser med persille og sprøde majs snacks
Fredagssødt: Hjemmelavet makron/jordbær kage med chokoladestykker og vanilje creme
 

Hver dag serveres frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette/naturbrød

 

Vi kan også tlbyde svinefri eller vegetar ordning, se menu eksempel på Vegetarmenu her
 

Få et uforpligtende tilbud