Frokostordning

frokostordning

 

Frokost+ tilbyder en indbydende frokostordning, hvor hovedvægten er lagt på frokostretter fra hele verden, hvor unik service, gode råvarer, smag og stor variation er nøgleorderne.
 

 

 


Vi leverer i Østjylland, bl.a. til Aarhus, Skanderborg, Horsens
og Randers
.

 

 

Frokostordning

Flere og flere virksomheder tilbyder frokostordning på arbejdspladsen. Er I også sultne efter at give jeres virksomhed en sund frokostordning? Med en frokostordning fra Frokost+ er arbejdspladsen garanteret plus på energien resten af dagen. Ud med bøvl og bekymringer om madpakker og ind med varierede og velsmagende frokostretter.
Frokost+ er en frokostordning i Aarhus, der hver dag inviterer jeres virksomhed til frokost, hvor vi serverer alt det, som I har lyst til at spise. Uanset om I er til tarteletter om tirsdagen og ovnbagt laks om onsdagen, så tilbyder Frokost+ frokostordninger, så I aldrig går sultne fra bordet. Foruden dagens frokostret frister vi nemlig også altid med diverse tilbehør i form at sunde salater og smør-selv-brød. Og så er der hver dag naturligvis frisk- og hjemmebagt rugbrød, madbrød og baguette til at skabe en god bund for jeres frokost.
Hvis I alligevel vil udvide jeres frokostordning, så er der også mulighed for det. I kan nemlig altid tilføje noget ekstra til frokosten. Uanset om I foretrækker at tilføje dagens fisk, ekstra grønt til salatbaren eller leverpostej til menuen, så får I det hele hos os!

Frokostordninger med god smag

Hos Frokost+ får I en lækker og varieret frokost, og vi har selvfølgelig flere spændende frokostordninger at vælge imellem. Vi har en bred smag, når det gælder frokostretter – vælg selv jeres favoritmenu. I kan blandt andet spise jer mæt i danskerfavoritter som boller i karry og lasagne, ligesom I også kan forkæle jeres smagsløg med spændende og attraktive retter som spansk oksesalami, italiensk gorgonzola/svampesauce og thai-inspireret omelet med chili.
Vi har både smag for lækker og sund kost, ligesom vi også har god smag, når det gælder den bedste service. Derfor kommer alle vores varme retter i varmekasser, ligesom de øvrige retter leveres i kølige beholdere, der sørger, for at maden forbliver frisk og velsmagende – helt indtil den skal nydes. For os er det også en selvfølge, at alle retterne er lavet fra bunden, ligesom vi heller ikke går på kompromis med at anvende de bedste råvarer.
Med Frokost+ får I en frokostordning fra Aarhus med gode værdier. For os er det nemlig vigtigt at støtte forskellige hjertesager, så I kan spise frokost med ekstra god samvittighed. Her finder I et overblik over alle de sager, som vi brænder for. Vi støtter nemlig dem, som kæmper, så vi kan give jer den bedste frokost med den bedste smag i munden. Frokost+ serverer frokost til virksomheder i Østjylland. For at nyde denne frokostordning fra Aarhus, skal jeres virksomhed blot befinde sig inden for et af vores postnumre i Østjylland, og så skal der bestilles mindst ti kuverter blandt en af vores udvalgte frokostordninger.

 

 

Frokost+ leverer frokostordning i Aarhus til følgende postnumre:
8000 Aarhus C, 8200 Aarhus N, 8210 Aarhus V, 8220 Brabrand, 8230 Åbyhøj, 8240 Risskov, 8250 Egå, 8260 Viby J, 8270 Højbjerg, 8310 Tranbjerg, 8320 Mårslet, 8330 Beder, 8340 Malling, 8361 Hasselager, 8362 Hørning, 8363 Stilling, 8381 Tilst, 8382 Hinnerup, 8462 Harlev, 8464 Galten, 8471 Sabro, 8660 Skanderborg, 8700 Horsens, 8900 Randers.

Du kan se de forskellige menuer herunder:

Menu A   Menu B   Menu C